Natiunea MMA

Melvin Manhoef lupta in Dynamite!!2010 la sfarsitul anului
26/10/2010

www.MMAjunkie.comSe pare ca gala DYnamite!!2010 are primul luptator anuntat oficial.

Promotia olandeza It's Sowtime a anuntat ca luptatorul sau, Melvin Manhoef, veteran al K-1,DREAM si Strikeforce, va face parte din Fight-Cardul de acum clasicei gale tinute in Ajunul Anului Noi.

Un oponent pentru olandez nu a fost inca anuntat oficial.

Desi Dynamite!!2010 este deja confirmata oficial, nu se cunosc alte detalii despre gala, nici macar locatia sau numarul si numele luptatorilor care vor lua parte.

Manhoef, un veteran al categoriei mijlocii, incearca sa revina dupa infrangeri consecutive in MMA si un palmares negativ de 2-4 in ultima vreme. El a fost invins si in ultimele sale doua lupte de kickbox, dintre care cea mai recenta s-a consemnat chiar sub bannerul It's Showtime.

Cu aceasta ocazie, luptatorul atat de iubit de publicul japonez va aparea pentru a cincea oara consecutiv intr-o gala Dynamite. El a castigat ultimele trei lupte din Ajunul Anului Nou cu TKO-uri in fata lui Yosuke Nishijima (2007), Mark Hunt (2008) si Kazuo Misaki (2009). Victoria cu Misaki a fost insa si ultima sa reusita in MMA de pana azi.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA