Natiunea MMA

Melvin Manhoef il va infrunta pe Brock Larson in cadrul ONE FC: Kings and Champions
26/02/2013

In ultima perioada Melvin Manhoef a fost vazut prin imprejurimile UFC, discutand despre posibilitatea de a lupta pentru promotie, dar urmatoarea competitie MMA va avea loc in Asia, si el va lupta sub bannerul ONE FC.

MMA Fighting a aflat ca Manhoef se va confrunta cu Brock Larson in cadrul ONE FC: Kings and Champions, in Singapore pe data de 5 Aprilie.

Conform surselor, lupta va avea loc la categoria mijlocie, anuntul oficial fiind asteptat in orice moment.Manhoef a avut 3 victorii consecutive, cu 2 knockout-uri, asupra lui Denis Kang si Ryo Kawamura, si o decizie asupra lui Jae Young Kim.

Specialistul din kickboxing este unul dintre cei mai dinamici luptatori, avand 25 de victorii prin knockout. Scorul lui este de 27 9 1. Manhoef a participat recent la mai multe evenimente UFC, ultima fiind lupta dintre colegul sau de antrenament Lyoto Machida si Dan Henderson.

Lupta din Asia va fi a treia aparitie a lui Manhoef sustinuta sub bannerul ONE FC. Pe parcursul carieirei sale lungi de apropare 2 decenii, el a concurat pentru mai multe promotii, inluzand Strikeforce, DREAM, K-1, Hero`s si Cage Rage.

Larson este fost luptator UFC si WEC, avand un record personal de 35 7. In trecut a avut victorii asupra lui Mike Pyle si John Alessio. Acesta intra in lupta punand la bataie 2 victorii consecutive.

Evenimentul din 5 Aprilie va avea loc la Stadionul Singapore din Kallang. Tot atunci va avea loc si lupta de la categoria usoara dintre Shinya Aoki si Kotetsu Boku.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA