Natiunea MMA

Melvin Manhoef e gata sa aduca lupta anului impotriva lui Tim Kennedy
25/02/2011

Doua infrangeri consecutive nu l-au putut opri pe distrugatorul olandez Melvin Manhoef sa puna totul la bataie pentru lupta cu Tim Kennedy, din cadrul galei Strikeforce "Feijao vs Henderson" din 2 martie in Columbus Ohio.

"Va fi o lupta mare, grea...Cred ca va fi lupta anului...Pentru mine, este foarte importanta pentru ca nu am mai concurat de ceva vreme si vreau sa dovedesc ca inca sunt aici, sunt inca puternic si ca sunt inca Melvin...Sunt foarte norocos ca Strikeforce m-a ales pe mine pentru lupta cu Tim. Chiar daca a fost de ultim moment, am sa dau tot ce am mai bun pentru a castiga lupta asta. Am sa fiu foarte bine pregatit, deci nu va fi nici o scuza. Cred ca fanilor are sa le placa, pentru ca eu vin sa lupt, el vine sa lupte si au sa iasa scantei."

Artistul KO-urilor spectaculoase a trebuit sa se recunoasca invins la ultima sa aparitie in cusca de chiar acelasi procedeu care ii este atat de drag, si a plecat la culcare devreme in chiar prima runda a confruntarii cu Robbie Lawler.

"No Mercy" cum mai este poreclit el - are la activ victorii prin KO si TKO in 23 din cele 24 de victori ale carierei - spune ca acum este mult mai concentrat, desi a acceptat lupta cu putin timp inaintea galei, el fiind un inlocuitor de ultim moment pentru TIm Kennedy.

Sursa - www.MMAmania.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA