Natiunea MMA

Megan Anderson- Charmaine Tweet, cap de afis la Invicta 21
23/11/2016  Conducerea promotiei dedicate exclusiv femeilor a anuntat ca meciul de la categoria pana dintre cele doua luptatoare reprezinta evenimentul principal al galei din 14 ianuarie, care va avea loc la Templul de Rit Scotian din Kansas City, Missouri (Statele Unite ale Americii).
  Originara din Gold Coast, Megan Anderson este pe un trend ascendent, venind dupa trei victorii consecutive, toate inregistrate pe parcursul acestui an. Australianca de 26 de ani a trecut prin KO tehnic de Amber Leibrock, Amanda Bell si Peggy Morgan. Ultimele doua prestatii ale sportivei de la Glory MMA, considerate “Perfomanta serii”, i-au adus acesteia bonusuri financiare importante. Per total, Megan Anderson are un palmares de 7 succese si doua infrangeri.
  De partea cealalta, canadianca Charmaine Tweet are 9 victorii la activ, suferind 5 esecuri in circuitele de MMA. La fel ca si proxima sa adversara, Tweet a castigat ultimele trei dispute, doua dintre ele chiar in 2016. Anna Barone (in octombrie 2015), Jessica Miele si Latoya Walker s-au inclinat, rand pe rand, in fata veteranei de 39 de ani.
  In gala de la Kansas City va debuta si imbatabila pugilista Heather Hardy. “The Heat” si-a apropiat victoria in toate cele 18 meciuri in care a urcat in ring. Numele celei care o va infrunta pe Hardy va fi anuntat ulterior.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA