Natiunea MMA

Medalii de aur pentru mureseni la Mondialele de karate pentru persoane cu dizabilitati
03/06/2016
    Tinu Vasile Pop (de la Sakura Tirgu-Mures) si Csiki Arpad (Red Dragon Reghin) au cucerit titlul suprem in cadrul intrecerilor care au avut loc, la sfarsitul lunii mai, la Anvers (Belgia). Tirgumureseanul s-a impus la kata arme/ nunchaku iar luptatorul reghinean la kumite.

    Pe langa cele doua medalii de aur, Romania a mai obtinut la aceste intreceri alte patru medalii, toate prin karateka legitimati la Sport Grup Sakura.

    Astfel, Ciprian Strete a venit acasa cu argintul de la e-bo-no- kata, Szanto Attila a luat doua bronzuri la fighting e-bo-no-kata si kata arme/sai, iar Radu Rachita a urcat pe ultima treapta a podiumului la kata arme/katana.

    La Campionatele Mondiale de Karate pentru Persoane cu Dizabilitati de la Anvers au luat parte circa 180 de sportivi din 11 tari.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA