Natiunea MMA

Medaliatul cu aur la Olimpiada din 2008, judokanul Satoshi Ishii, lupta cu Minowa la DREAM 16
23/09/2010

Tim Koskuba - www.headkicklegend.com

Intr-o schimbare de ultim moment pentru fight-cardul galei DREAM 16, medaliatul cu aur in proba de judo la Olimpiada din 2008, japonezul Satoshi Ishii isi va face debutul pentru promotia japoneza impotriva campionului de la Super Hulk, Ikuhisa Minowa. Au existat rapoarte anterioare ca Minowa va lupta cu James "The Colossus" Thompson, dar acestea se pare ca nu mai sunt de actualitate.

COnform unor surse apropiate de cele doua tabere, lupta a fost parafata ieri, intr-o intalnire ce i-a avut ca protagonisti pe presedintele Fighting and Entertainment Group, compania mama a DREAM, Keiichi Sasahara, si pe presedintele World Victory Road, compania mama a Sengoku Raiden Championship, Toru Mukai. Au mai fost prezenti reprezentatnul K-Dash, Tatsuo Katsumura, si proprietarul lui Don Quijote si totodata sponsorul Sengoku, Takao Yasuda. Mukai a declarat public ca Ishii mai are doar o singura lupta din contractul sau cu Sengoku, iar acest lucru ii permite sa lupte si in alte promotii.

James Thompson si echipa sa de pregatire sunt deja in Japonia, iar Fighting and Entertainment Group face eforturi pentru a ii gasi un oponent pentru gala de sambata seara, dar Sasahara a afirmat deja ca nu e sigur ca "The Colossus" va mai aparea pe acest fight-card.

DREAM 16 are loc la Nippon Gaishi Hall din Nagoya, Japonia, sambata 25 septembrie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA