Natiunea MMA

McGregor si Mayweather, aproape de un acord pentru Meciul Secolului
15/02/2017


  Confruntarea dintre campionul UFC Conor McGregor si celebrul pugilist (retras) Floyd Mayweather prinde contur pe zi ce trece.
  Mayweather, actualmente promotor de box, a declarat, sambata trecuta, pentru ESPN, in timpul meciului din NBA dintre Golden State Warriors si Oklahoma City Thunder, ca s-a inteles cu McGregor pentru un super meci de box. Apoi, Irish Sun a anuntat, citand o sursa apropiata lui McGregor, ca cele doua parti au stabilit deja onorariile pentru viitorul duel de foc din ring, fiind nevoie doar de semnaturile lor pe contract.
  La randul sau, presedintele Ultimate Fighting Championship, Dana White, a afirmat recent ca celor doi protagonisti li s-au oferit cate 25 de milioane de dolari pentru a boxa unul impotriva celuilalt. White a precizat, insa, ca Mayweather, care declarase ca nu se lupta pentru mai putin de 100 de milioane de dolari, l-a numit “comediant nenorocit” atunci cand a aflat suma propusa.
  In ciuda tuturor speculatiilor, o astfel de partida nu va avea loc foarte repede tinand cont ca UFC detine drepturile exclusive de reprezentare ale lui McGregor si nu a fost de acord nici in trecut cu impartirea acestora.
  In plus,sansele ca “The Notorious” sa urce in ring sau sa revina in Octogon sunt destul de mici in momentul de fata mai ales ca, in luna mai, va deveni tata pentru prima data.
  Si nu trebuie uitata nici replica data de imbatabilul Mayweather atunci cand a fost provocat de McGregor. “Money” a refuzat duelul, considerandu-l pe luptatorul irlandez “o furnica in fata unui elefant”.
  De vazut daca o majorare substantiala a ofertei financiare il va face pe campionul UFC la categoria usoara, Conor McGregor, sa “creasca” in ochii campionului neinvins Floyd Mayweather.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA