Natiunea MMA

Mayweather vrea sa se bata cu McGregor in iunie
13/03/2017  Atat de asteptata intalnire dintre multiplul campion mondial la box, Floyd Mayweather, si detinatorul centurii supreme la categoria usoara in UFC, Conor McGregor, va avea loc. Cel putin asta sustine portalul unilad.co.uk, care dezvaluie o declaratie a celebrului pugilist.
  Mayweather a afirmat, intr-o aparitie publica, la Liverpool (Anglia), ca, desi s-a retras din activitate, va reveni doar pentru confruntarea cu McGregor. Mai mult, Mayweather l-a provocat pe McGregor sa-si rezolve cat mai repede situatia contractuala. “Nu mai vreau sa aud scuze puerile despre bani sau alte chestii. Rezolva-ti problemele cu UFC si hai sa ne batem!”, a spus “The Money”, care a si avansat luna iunie pentru aceasta disputa.
  Si ca totul sa fie si mai clar, FrontRowBrian, o personalitate din social-media MMA-ului si cu relatii printre luptatorii UFC, a scris pe Twitter ca meciul dintre cei doi va avea loc pe 10 iunie, la Arena T-Mobile din Las Vegas.
  Pana acum, calendarul UFC contine 3 evenimente in luna iunie (pe 3, 11 si 17), nici unul dintre ele nefiind programat in Statele Unite ale Americii.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA