Natiunea MMA

Max Holloway isi pastreaza titlul
04/12/2017  “Blessed” l-a invins prin KO la pumni, in runda a treia, pe Jose Aldo in evenimentul principal al galei UFC 218, gazduita de Little Caesars Arena din Detroit. Holloway l-a “macinat” cu lovituri precise pe luptatorul brazilian, confirmand ca prima victorie obtinuta prin acelasi procedeu in fata acestuia nu a avut de-a face cu norocul. Dupa ce, in primele doua runde, s-a jucat cu Aldo ca soarecele cu pisica, Holloway a declansat, in finalul meciului, un puhoi de lovituri. Practic, runda a treia a insemnat o cavalcada intreaga de pumni bine tintiti de hawaiian, care si-a pastrat astfel centura suprema la categoria pana. Daca Holloway a ajuns la a unsprezecea victorie la rand, Aldo a suferit a treia infrangere in ultimele patru partide disputate.
  In evenimentul co-principal al galei de sambata, “greul” Francis Ngannou a avut nevoie de mai putin de doua minute pentru a-l trimite la podea pe Alistair Overeem cu o lovitura care se inscrie la “KO-ul anului”. Un upercut de stanga l-a facut groggy pe ex-campionul Strikeforce, consfintind al zecelea succes consecutiv al celui poreclit “The Predator”.
  Un alt KO, dar nu atat de rapid, ci venit abia in runda a treia, i-a reusit lui Eddie Alvarez in duelul cu Justin Gaethje. Combinatia ucigatoare de pumni si lovituri de genunchi i-a adus lui “The Underground King” atat de asteptatul succes la categoria usoara dupa esecul suferit in fata lui Conor McGregor si decizia necontestata din meciul cu Dustin Poirier.
  In fine, la categoria musca, Henry Cejudo s-a impus, prin decizie unanima, in fata lui Sergio Pettis. Toti cei trei arbitri au punctat identic: 30-27 in favoarea fostului campion olimpic de la Beijing, care se afla abia la a doua victorie in ultimele patru confruntari.
  Gala UFC 218 de la Detroit a fost urmarita de circa 17.500 de spectatori, generand venituri de doua milioane de dolari.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA