Natiunea MMA

Mauricio "Shogun" Rua revine la fostul sau antrenor de la Chute Boxe, Rafael Cordeiro
19/04/2011

Mauricio "Shogun" Rua a luat in cele din urma decizia mult asteptata.

Campionul Grand Prixului categoriei mijlocii a PRIDE in 2005 si fost detinator al titlului diviziei semi-grele a UFC va reveni alaturi de fostul sau mentor Rafael Cordeiro la Kings MMA in Huntington Beach, California. Cordeiro a facut publica oferta sa catre Shogun de a se reuni in vederea pregatirii luptei sale cu Forrest Griffin la UFC 134 din Rio.

Griffin a stricat debutul lui Rua in Octogon in 2007, cand l-a submis cu un rear naked choke la UFC 76.

"Am sa imi fac tabara de pregatire la Kings MMA pentru ca am foarte mult respect pentru Rafael Cordeiro" a declarat Mauricio. "El m-a chemat, iar eu am fost de acord ca ar fi o modalitate foarte buna pentru dezvoltarea tehnicii mele."

Rua nu a mai concurat de la UFC 128, in luna martie, cand a fost invins prin TKO in runda a treia de catre Jon Jones si a pierdut titlul categoriei semi-mijlocii. Cariera sa a fost intrerupta de trei operatii de reconstructie la genunchi. La 29 de ani el are un palmares de 3-3 in UFC, iar perioada petrecuta sub conducerea lui Cordeiro la faimoasa Chute Boxe Academy a fost una dintre cele mai reusite din cariera sa.

"E unul dintre cei mai buni antrenori din istoria MMA" a spus Rua despre Rafael. "Am sa merg acolo pentru el si pentru ceilalti luptatori mari care sunt acolo, ca Wanderlei Silva si Fabricio Werdum. Nu stiu daca si Anderson Silva va fi acolo, dar ceilalti sunt foarte buni."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA