Natiunea MMA

Mauricio "Shogun" Rua recunoaste ca genunchiul lui Jones l-a scos din lupta
29/03/2011

Mauricio "Shogun" Rua nu e deloc multumit de sine.

Fostul campion al categoriei semi-grele a dezvaluit in acest weekend ca a simtit ca lupta cu Jones s-a cam terminat dupa ce a receptionat genunchiul zburator din deschiderea luptei.

"Sunt foarte suparat...Loveste foarte tare, am luat un genunchi imediat dupa ce a inceput lupta, si m-am cam pierdut pe tot restul confruntarii" a declarat el pentru Graciemag.

Rua a mers pana la sfarsitul rundei a treia, dar era dominat copios si primea o bataie serioasa. Mai mult, nu a parut sa se ridice la nivelul si la ritmul luptei pe intreaga ei durata. Jones l-a terminat cu un ground-and-pound foarte agresiv, urmat de o lovitura masiva la corp dupa ce brazilianul s-a ridicat in picioare.

A fost prima lupta a lui Rua in aproape un an de zile, dupa ce s-a operat la genunchi in urma victoriei din fata lui Lyoto Machida, care i-a adus si titlul de campion. Jones venea dupa doar sase saptamani de pauza, el invingandul anterior pe Ryan Bader in lupta care a determinat principalul pretendent la titlul de campion.

Jones isi va apara centura in fata fostului sau coleg de echipa, Rashad Evans, in a doua jumatate a acestui an. Inca nu se stie cand va reveni in lupta Rua, dar e de asteptat ca el sa nu doreasca o alta pauza lunga.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA