Natiunea MMA

Mauricio "Shogun" Rua: "Rashad e un luptator foarte bun"
29/10/2010

Guilherme Cruz - www.tatame.com

Mauricio "Shogun" Rua va reveni in Octogonul UFC doar in 2011, dar el si-a fixat deja atentia asupra urmatorului sau oponent. Intr-un interviu in exclusivitate pentru Tatame, campionul categoriei semi-grele a promotiei americane a vorbit despre refacerea de dupa operatia la genunchi si a analizat strategia viitorului sau adversar, Rashad Evans.

"Cred ca va incerca la inceput sa lupte in picioare, dar dupa putin timp va duce lupta la sol. Dar fiecare lupta e diferita...Poate va incerca sa gaseasca KO-ul, iar eu trebuie sa fiu pregatit pentru orice."

Mauricio a multumit pentru complimentele pe care Wanderlei Silva i le-a adresat si a dezvaluit ca desi i-a fost adversar multa vreme, in lupta dintre Lyoto Machida si Quinton "Rampage" Jackson va fi de partea conationalului sau.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA