Natiunea MMA

Mauricio "Shogun" Rua: "Jon Jones nu are puterea necesara pentru KnockOut"
12/03/2011

Mauricio “Shogun” Rua (19-4) vs. Jon Jones (12-1)

UFC 128 e din ce in ce mai aproape, si aduce cu el confruntarea pentru titlul categoriei semi-grele dintre Mauricio "Shogun" Rua, unul dintre cei mai galonati si mai bine cunoscuti veterani ai artelor martiale mixte, veteran al PRIDE si UFC, si noua stea a acestei divizii de greutate, Jon "Bones" Jones.

Ca de obicei, razboiul vorbelor intre cele doua tabere se ascute pe masura ce zilele ramase pana la confruntare sunt tot mai putine.

Jon Jones, confident in capacitatea sa de a il depasi pe mult mai experimentatul sau adversar, a declarat recent ca se considera "o gura de aer proaspat pe care 'Shogun' Rua nu o poate respira".

Raspunsul campionului categoriei semi-grele a UFC nu s-a lasat mult asteptat.

"Pastrarea centurii e prioritatea mea principala. Lupta e cea mai importanta din viata mea. Fac orice sacrificiu pentru asta, cum e faptul ca stau departe de familia si prietenii mei. Pot sa inteleg drumul lui Jones. Am castigat centura PRIDE Grand Prix cand aveam 23 de ani, iar Jones are acum 23 de ani. Dar am sa fac tot ce imi sta in putinta ca el sa nu castige centura la 23 de ani" a spus super-starul UFC in interviul oficial de dinainte de gala.  

"Cred ca cel mai important atuu al lui este wrestlingul, dar e si un foarte bun kickboxer, chiar daca nu ii face pe adversari KO. Reuseste sa isi atinga tinta, iar asta il face puternic. Am observat ca nu are puterea necesara pentru KnockOut. Dar in categoria asta de greutate, cand cineva reuseste sa isi atinga tinta cu o lovitura suficient de puternica, oamenii cad la podea. Cred ca eu pot sa trimit pe oricine la podea. Cred ca divizia asta e plina de grei care au scazut la semi-grea. Lovim foarte puternic, si oricine, in orice zi poate sa faca KO un adersar nepregatit. Asa ca sunt sigur ca il pot face KO."

Care dintre cei doi are dreptate se va vedea foarte clar saptamana viitoare, sambata seara, in Newark. New Jersey.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA