Natiunea MMA

Matt Riddle a fost concediat de UFC; victoria sa impotriva lui Mills de la UFC on FUEL 7 e acum NC
01/03/2013

Matt Riddle a fost nevoit sa paraseaca Ultimate Fighting Championship dupa ce rezultatele testului antidopping au iesit pozitive.

Sherdog.com a confirmat plecarea luptatorului din UFC, iar victoria asupra lui Che Mills din cadrul UFC de pe FUEL TV 7 a fost modificata in no-contest. Tinand cont ca acel eveniment din 16 Februarie a avut loc in Wembley Arena din Londra, UFC a fost unicul instrument de control, ocupandu-se de testarea antidopping.

Proba data de Riddle este a 2-a care are rezultat pozitiv, deoarece “Deep Waters” a picat testul de dupa lupta UFC 149 din vara trecuta. Luptatorul de la categoria semimijlocie este un utilizator de marijuana in scopuri medicale in Nevada, statul sau natal, si inainte de UFC 149 nu a picat la niciunul dintre testele celor 9 aparitii in Octogon.

Riddle,  membru in sezonul 7 “The Ultimate Fighter”,  a avut 5 victorii din 6 inainte de infrangerile din fata lui Sean Pierson si Lance Benoist. Daca nu ar fi picat cele doua teste antidopping, acum ar fi avut 4 victorii consecutive. De obicei este cunoscut pentru conditia excelenta  si dorinta de a face schimb de pumni. El a dat tot ce are mai bun in lupta cu Mills pentru a primi decizia arbitrilor judecatori. Acum avand acea lupta stearsa, el paraseste UFC avand un record de 7 – 3 cu 2 NC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA