Natiunea MMA

Matt Mitrione este suspendat pe termen nelimitat pentru remarci nepotrivite la adresa lui Fallon Fox
09/04/2013Spre finalul aparitiei sale in editia de luni a The MMA Hour, luptatorul UFC de la categoria grea Matt Mitrione a deviat subiectul catre transexualitatea lui Fallon Fox.

Reactia angajatorului sau a fost drastica. Luni dupamasa, UFC a eliberat o declaratie prin care spunea ca Mitrione a fost suspendat pentru incalcarea codului de conduita a companiei.

“Am fost ingroziti de comentariile lui Matt Mitrione din cadrul interviului pentru “The MMA Hour”. Consideram comentariile d-lui Mitrione ofensive si de neacceptat, in consecinta contractul sau a fost suspendat, incidentul fiind in curs de investigatie. UFC  este aliat comunitatii LGBT iar prin acest lucru asteapta si pretinde tuturor celor 450 de luptatori ai sai sa ii trateze pe ceilalti atleti cu demnitate si respect”.

Mitrione, care l-a infrant pe Phi de Fries prin knockout in 19 secunde in cadrul UFC de pe FUEL 9 de Sambata, a inceput sa faca glume pe seama lui Fox in cadrul The MMA Hour.

“Ea nu e un el. El este un el”, a spus Mitrione. "La nivel cromozomial este barbat. A avut o schimbare de gen, nu de sex. Este in continuare barbat. A fost barbat timp de 31 de ani.  E ridicol sa crezi ca luand medicamente pentru a schimba acest lucru, chiar se va schimba."

“Este un mincinos, bolnav, sociopat si un ciudat dezgustator ”, a continuat. “Si vorbesc serios. Pentru ca a mintit in licenta pentru a infrange o femeie. E dezgustator. Ar trebui sa ii fie rusine. Ar trebui sa nu mai aiba drept sa lupte niciodata pentru ca e dezgustator si sunt ingrozit de asta ”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA