Natiunea MMA

Matt Lindland se retrage de pe fight-cardul galei KSW 15 din Polonia
22/02/2011

O accidentare la mana suferita la antrenament l-a obligat pe medaliatul cu argint la Jocurile Olimpice din 2000, Matt Lindland, sa se retraga din confruntarea cu Mamed Khalidov ce urma sa se desfasoare la categoria mijlocie in cadrul galei cu numarul 15 a promotiei poloneze KSW, din 19 martie in Varsovia.

Lindland nu a mai concurat de la brutalul KO pe care l-a suferit in fata lui Robbie Lawler la gala Strikeforce "Henderson vs Babalu 2" din luna decembrie 2010. La 40 de ani, el a pierdut trei din ultimele patru lupte in care a concurat.

Khalidov a luptat ultima data pe 30 decembrie, cand l-a oprit prin TKO in prima runda pe Yuki Sasaki la Sengoku "Soul of Fight" in Japonia. Cecenul de 30 de ani a reusit 20 dintre cele 21 de victorii ale carierei prin KO, TKO sau submisie. El are la activ reusite in fata veteranului UFC Igor Pokrajac, a veteranului PRIDE Daniel Acacio si a campionului categoriei mijlocii a Sengoku, Jorge Santiago.

Main Eventul galei KSW 15 urmeaza sa fie lupta dintre favoritul local Jan Blachowicz si Rameau Thierry Sokoudjou.

Sursa - www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA