Natiunea MMA

Matt Hamill ii ia locul lui Thiago Silva in lupta cu "Rampage" Jackson la UFC 130
12/02/2011

Cu statusul lui Thiago Silva in dubiu - dupa ce exista banuieli ca el a folosit substante dopante inainte de gala UFC 126 - promotia americana nu risca.

MMA Junkie a confirmat din surse apropiate de UFC ca brazilianul a fost scos de pe fight-cardul galei 130 unde urma sa lupte cu Quinton "Rampage" Jackson (31-8), si ca locul lui va fi luat de Matt Hamill (10-2).

Acordurile verbale pentru lupta au fost deja data, iar contractele urmeaza sa fie semnate in curand.

Hamill urma sa lupte cu Phil Davis la UFC 129. Inca nu se stie deca Davis va primi un nou oponent pentru acest fight-card, sau daca va fi mutat intr-o alta gala.

Hamill vine dupa o serie de cinci victorii consecutive, in care i-a invins pe Tito Ortiz, Keith Jardine, Mark Munoz, Reese Andy si Jon Jones.

Jackson e la 3-1 in ultimele sale patru lupte, cu victorii in fata lui Lyoto Machida, Keith Jardine si Wanderlei Silva, ca si o infrangere la puncte in fata lui Rashad Evans.

UFC 130 are loc pe 30 mai la MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas, Nevada.

Sursa - www.MMAjunkie.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA