Natiunea MMA

Marlon Sandro pleaca din Sengoku si semneaza cu Bellator Fighting Championship
24/02/2011

Fostul campion al categoriei pana a Sengoku, Marlon Sandro - vazut de multa lume drept al doilea luptator ca valoare din lume la aceasta divizie de greutate care nu este sub contract cu UFC - a semnat o intelegere de colaborare cu cea de-a treia promotiei de MMA a Americii, Bellator Fighting Championship, si isi va face debutul pentru acestia in 2011. Plecarea lui Sandor vine intr-un moment in care se discuta din ce in ce mai intens despre posibila falimentare a SRC.

Desi a pierdut titlul Sengoku in fata lui Hatsu Hioki in gala "Soul of Fight" din 30 decembrie, el va fi unul dintre pionii cei mai importanti din Bellator. Promotia americana l-a incoronat pe Joe Warren campion al categoriei pana dupa ce a reusit sa il invinga pe Joe Soto in luna septembrie, si e de asteptat ca Sandro sa devina imediat principalul sau contracandidat.

Sengoku a acceptat recent plecarea campionului categoriei mijlocii Jorge Santiago si a noului star al categoriei grele Dave "PeeWee" Herman, asa ca "evadarea" lui Sandro e inca un semn ca SRC nu face planuri pe termen lung.

Pe langa titlul din Sengoku, Sandro mai este si actualul King fo Pancrase la categoria pana, iar singurele lui 2 infrnageri din cariera (17-2) sunt in fata lui Hioki si a lui Michihiro Omigawa in 2009.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA