Natiunea MMA

Marlon Moraes isi apara titlul in co-Main Eventul WSOF 22
13/05/2015Campionul categoriei cocos al World Series of Fighting, Marlon Moraes isi va apara titlul in fata lui Sheymon Moraes (nici o relatie de rudenie intre cei doi) in co-Main Eventul galei WSOF 22 din 1 august. Vicepresedintele promotiei, Ali Abdel-Aziz a confirmat aseara aceasta stire.

Marlon (14-4-1) a castigat noua lupte consecutive si e vazut ca unul dintre cei mai buni sportivi la aceasta divizie de greutate din lume. Brazilianul se pregateste acum cu Frankie Edgar in New Jersey, si si-a aparat cu succes o data titlul, castigand la decizie lupta cu Josh Hill din luna februarie. El a castigat centura de la Josh Rettinghouse in martie 2014.

Sheymon (7-0) e considerat o stea in devenire a acestei categorii. El a castigat prin decizie neunanima debutul sub bannerul WSOF, in fata lui Gabriel Solorio in luna decembrie. Trei din ultimele sale cinci lupte s-au terminat violent, prin KO. La 24 de ani, el se pregateste acum la Black House in Los Angeles.

WSOF 22 va avea ca Main Event mult anticipata confruntare pentru titlul de la semi-mijlocie dintre campionul Rousimar Palhares si Jake Shields, si va fi gazduita de Planet Hollywood Resort and Casino din Las Vegas.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA