Natiunea MMA

Mark Hunt vs Stefan Struve completeaza fight-cardul exclusiv de grei al UFC 146
15/03/2012

O lupta la categoria grea intre Mark Hunt (8-7) si Stefan Struve (23-5) e ultima lupta adaugata la fight-cardul exclusiv de grei al tabelului principal de la UFC 146.

Gala va marca prima data din istoria promotiei americane in care toate cele cinci lupte ale tabelului principal se vor desfasura in limitele categoriei grele.

Avand ca Main Event lupta pentru titlul dintre Junior dos Santos si Alistair Overeem, UFC 146 are loc pe 26 mai la MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas.

Un super-star al kickboxului profesionist, Hunt are acum la activ o serie surprinzatoare de trei victorii consecutive in UFC, dupa ce initial debutase cu o infrnagere prin submisie in fata lui Sean McCorkle. Ultima sa reusita a venit in fata unui alt specialist al luptei in picioare, Cheick Kongo.

La 24 de ani, Struve are 10 lupte in Octogon si aproape 30 in intreaga sa cariera. El are un palmares de 4-1 in ultimele cinci aparitii, cu infrangerea survenind in fata lui Travis Browne.

In acest moment, tabelul principal al fight-cardul galei UFC 146 arata astfel:

Junior Dos Santos vs. Alistair Overeem
Frank Mir vs. Cain Velasquez
Roy Nelson vs. Antonio Silva
Shane Del Rosario vs. Gabriel Gonzaga
Mark Hunt vs. Stefan Struve*

 

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA