Natiunea MMA

Mark Hunt semneaza un nou contract pentru sase lupte cu UFC
28/08/2014Hunt a discutat recent cu cei de la UFC Tonight, dezmintind zvonurile legate de o retragere imediata, fiind foarte multumit de noul contract pe care organizatia americana i l-a oferit, prin care se obliga sa ii ofere sase noi lupte in perioada urmatoare.

Ultima confruntare avuta a fost in Decembrie 2013, cand l-a invins pe Antonio “Bigfoot” Silva, lupta fiind considerate una dintre cele mai bune din ultimul timp.

La scurt timp dupa confruntare, Silva a avut rezultate ridicate ale nivelului de testosteron si a fost suspendat din activitate pentru 9 luni.

Hunt il va intalni pe Roy Nelson in Main Eventul UFC Fight Night ce va avea loc in 20 Septembrie, ce va avea loc la Saitama Super Arena din Japonia. Legedarul luptator, veteran al tuturor marilor circuite de lupta din istoria artelor martiale profesioniste, de la K-1, PRIDE, DREAM si pana la UFC a declarat ca la incheierea acestui contract va pune manusile in cui si se va retrage din activitatea profesionala.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA