Natiunea MMA

Mark Hunt a acceptat sa il infrunte pe Junior dos Santos in co-main eventul UFC 160
11/03/2013

Junior dos Santos va putea lupta inainte de insanatosirea lui Alistair Overeem.

Mark Hunt a fost de acord sa il infrunte pe fostul campion de la categoria grea pe data de 25 Mai in cadrul UFC 160. Initial MMAFighting.com a anuntat confruntarea pe sambata dimineata, iar ulterior cei din conducerea promotiei au confirmat vestea.  UFC 160 va avea loc in Las Vegas la MGM Grand Garden Arena si va avea ca main event confruntarea dintre Cain Velasquez si Antonio Silva.

Saptamana trecuta, dos Santos a fost lasat fara adversar deoarece Alistair Overeem s-a accidentat. In timp ce Hunt reprezenta o buna alegere ca inlocuitor, presedintele UFC Dana White a anuntat prin intermediul Twitter ca “Super Samoan” a refuzat lupta. In decursul catorva zile, se pare ca lucrurile au luat o turnura drastica.

“Tocmai  am avut o conversatie MINUNATA cu Mark Hunt” a postat White pe Tweeter.

Hunt a avut o evolutie impresionanta dupa infrangerea suferita la debutul carierei sale in UFC de catre Sean McCorkie. Acesta a avut 4 victorii consecutive in cadrul Octogonului, cea mai recenta fiind knock-out-ul asupra lui Stefan Struve in cea de-a 3-a runda a confruntarii de pe Fuel TV 8. De cand s-a alaturat promotiei,  Hunt i-a mai infrant pe Chris Tuchscherer, Ben Rothwell si pe Cheick Kongo. 

Dos Santos a avut prima infrangere in a 10-a aparitie in Octogon in Decembrie anul trecut, pierzand titlul de campion la categoria grea in fata lui Velasquez intr-o lupta cu 5 runde in cadrul UFC 155. Fiind cunoscut pentru precizia cu care lupta, “Cigano” a castigat titlul cu un knockout in prima runda asupra lui Velasquez in UFC on Fox 1. Brazilianul si-a mai aparat titlul inca o data oprindu-l pe Frank Mir in a doua runda din UFC 146.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA