Natiunea MMA

Mark Coleman se pregateste de retragere si vrea o ultima lupta cu Herschel Walker
19/05/2011

Mark Coleman nu a mai luptat de la infrangerea in fata lui Randy Couture la UFC 109. La 46 de ani, el a fost concediat de UFC imediat dupa aceasta lupta, dar nu a mai cautat un alt contract de atunci si pana acum.

"Am avut cateva oferte care m-au pus pe ganduri, dar nu vreau sa fiu o pasare calatoare" a declarat el intr-un interviu recent. " Nu vreau sa intru in lupta si sa iau bataie numai pentru niste bani. Daca va fi nevoie, am sa o fac, dar acum ma descurc si fara asa ceva."

Multi luptatori de legenda au ajuns saci de box pentru tinerii care incearca sa isi faca un nume in acest sport. Coleman nu vrea sa ajunga acolo. Se pare ca pasiunea sa pentru acest sport si dorinta lui de victorie au scos ce e mai bun din el.

Desi Mark nu cauta lupte si nu are de gand sa intre in vre-un circuit regional in viitorul apropiat, exista o confruntare de care tatal ground-n-poundului ar fi interesat.

"O sansa sa lupt cu Herschel Walker ar fi ceva care m-ar face sa renunt la orice si sa ma pregatesc pentru el" a spus Coleman.

Herschel Walker e omul de 49 de ani cu corpul unui atlet de 25 de ani. Fost jucator de fotbal american, Walker s-a reorientat spre alte sporturi dupa ce cariera sa din NFL s-a terminat. A devenit centura neagra de gradul cinci in taekwondo, a ajuns aproape de participarea la Olimpiada de vara si a concurat chiar la Olimpiada de Iarna ca membru al echipei de bob.

El si-a indreptat atentia recent spre MMA, concurand de doua ori sub bannerul Strikeforce si declarand ca ar fi interesant de inca o confruntare.

Ar fi inca un duel al veteranilor, intre un luptator de 47 de ani si unul de 49, dupa ce la Coleman vs Couture a fost unul de 47 impotria unuia de 46 ani.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA