Natiunea MMA

Manuwa-Teixeira, una dintre atractiile UFC 208
29/11/2016  Britanicul Jimi Manuwa revine in Octogon mai repede decat se astepta. Conducerea Ultimate Fighting Championship a parafat confruntarea de la categoria semigrea dintre “Poster Boy” si pretendentul la titlu Glover Teixeira in cadrul galei care va avea loc pe 21 ianuarie, anul viitor, la Honda Center din Anaheim, California (Statele Unite ale Americii).
  In varsta de 36 de ani, Jimi Manuwa a stat in afara ringului mai bine de un an dupa infrangerea suferita, in septembrie 2015, in fata lui Anthony Johnson. Luptatorul englez, nascut in SUA, a reusit sa se redreseze in urma cu o luna, cand l-a invins la Manchester, in fata propriilor suporteri, prin KO la pumni, pe Ovince Saint Preux, fiind creditat cu “Performanta Noptii”. A fost al 16-lea succes din cariera pentru Manuwa, “Poster Boy” suferind doar doua infrangeri in cei 8 ani de activitate.
  Cu un an mai matur decat adversarul sau, Glover Teixeira are un palmares mai impresionant fata de acesta. Brazilianul a adunat 25 de victorii, fiind intrecut de 5 ori. De altfel, el s-a recunoscut batut la ultima sa aparitie in cusca de acelasi Anthony Johnson, care l-a trimis la podea prin KO dupa doar 13 secunde. Totusi, inainte de acest esec, Teixeira legase trei victorii, printre invinsii sai numarandu-se si Ovince Saint Preux.
  Meciul dintre Manuwa si Teixeira se alatura intalnirii anuntate deja, respectiv cea de la categoria musca dintre Wilson Reis si Yuta Sasaki. Deocamdata, UFC nu a mentionat nici un eveniment principal pentru gala din 21 ianuarie.
 
 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA