Natiunea MMA

Manusile de box FANATIC si DOMINATOR, din nou in stocul ARMURA
05/07/2013Da, stim, multa lume astepta de ceva timp ca best-sellerurile categoriei manusi de box ARMURA FANATIC si ARMURA DOMINATOR sa poata fi comandate din nou. Si uita ca pana la urma asteptarea a meritat, speram noi :)

Incepand de astazi, ambele modele sunt disponibile pentru comanda, la preturi pentru toate buzunarele.

De asemenea, toate shorturile CLASIC, CENTURION, ULTIMATE si DRAGAO, ca si rashguardurile CENTURION cu maneca lunga si PRAETORIAN au stocurile refacute si pot fi achizitionate de toti cei care cauta un echipament de calitate la preturi cu adevarat decente.

Si tocmai pentru ca ne place sa va rasplatim fidelitate, dar mai ales pentru ca vrem sa fim altfel decat toti ceilalti care mereu va cer tot mai multi bani, am decis sa scadem pretul TIBIERELOR CIORAP de la 35 la 30 de lei, si al TIBIERELOR PROTECTOR de la 110 la 100 de lei. Iar reducerile urmeaza sa fie un obicei al nostru in perioada urmatoare, mai ales pentru clientii fideli ;)

Va pregatim mai multe modele in EXCLUSIVITATE, cu un design deosebit si un caracter utilitar, modern si pur si simplu...cool. Asa ca daca va intereseaza, nu va luati ochii de pe noi.

Cu deosebita consideratie
Echipa ARMURA
"Pentru luptatorul din tine"

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA