Natiunea MMA

Manusile Fanatic si Dominator, tibierele Protector, fase si proteze - acum din nou in stocul ARMURA
27/03/2014Pentru toti practicantii de arte martiale din Romania, ARMURA face eforturi deosebite pentru a le oferi o serie de echipamente profesionale pentru pregatire si lupta, la un pret cat mai constant si fara concurenta, dar mai ales cu o disponibilitate imediata.

Iar pentru ca sezonul competitional e in plina desfasurare, ne-am gandit sa va punem la dispozitie intreaga gama de manusi de box ARMURA Fanatic, ARMURA Dominator si ARMURA Pacificator in culorile negru rosu si albastru, alaturi de foarte apreciatele Tibiere ARMURA ciorap. Si pentru ca noi nu avem clienti, avem prieteni - iar prietenilor le faci mereu pe plac :) - am refacut la cererea acestora linia de tibiere profesionale ARMURA Protector la care am adaugat o spuma de latex mai dura pentru umplutura propriuzisa a produsului, care sa ii ofere o protectie suplimentara utilizatorului in conditiile aceleiasi comoditati si ergonomicitati la purtare.

Alaturi de acestea, best seller-urile Fase semi-elastice de 4.5 metri si Proteza termoformabila sunt si ele disponibile pe stoc pentru livreare in 24 de ore, ca si intreaga gama de shorturi de MMA ARMURA Dragao, ARMURA Clasic, ARMURA Ultimate, rashguardurile ARMURA FitSkin, ARMURA Osseus, si colantii ARMURA FitSkin.

E timpul sa pui protectia ta pe primul loc, e timpul sa iti faci singur un cadou pe care il meriti din plin, dupa toata munca si sudoarea de la sala. Te asteptam pe magazinul nostru online, www.trops.ro.

Nu uitati, ne asteptam toti prietenii la CUPA ARMURA LA KICKBOX, care se va desfasura pe 5-6 aprilie la Tirgu Mures.

Cu respect
Echipa ARMURA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA