Natiunea MMA

Manusile ARMURA Decurion si Cochiliile ARMURA au revenit in stoc
01/11/2012

Lumeeee, lumeeeee.....

Daca ai cautat in ultimul timp o pereche de manusi ARMURA Decurion, sau o Cochilie ARMURA pe MAGAZINUL ONLINE al probabil celui mai dinamic brand de echipamente de lupta din Romania, ai avut surpriza sa nu gasesti asa ceva.

Acum insa, surpriza e de o cu totul alta natura.

Decurion e disponibil incepand de astazi in marimile 10 si 12 oz si culorile rosu si negru, iar protectia genitala - la care multa lume ii spune cochilie, iar ARMURA nu a vrut sa fie altfel - poate fi achizitionata in marimile S, M, L, si XL in culoarea (se pare) preferata a marii majoritati a luptatorilor din tara asta, negrul :)

Si pentru ca ARMURA se da peste cap sa ii ajute si pe cei cu venituri mai reduse, chiar daca dolarul a innebunit si a urcat la 3.5 ron, nu am crescut preturile decat FOARTE FOARTE FOARTE putin. Bine, asta daca nu cumva credeti ca o protectie buna si de calitate a mainilor sau a zonelor....dureroase nu merita un 5 lei in plus :) Adica tot atat cam cat costa o sticla de bere decenta, intr-un local mai rasarit. Noi credem ca merita. Voi?

Yours truly,
ARMURA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA