Natiunea MMA

Manny Pacquiao vs Timothy Bradley, pe 9 iunie la MGM Grand in Las Vegas
07/02/2012

Atunci cand Floyd Mayweather Jr a acceptat lupta cu Miguel Cotto din 5 mai, viselor tuturor celor care au sperat sa il vada luptand cu Manny Pacquiao au fost inca o data spulberate.

Se pare ca, in lumina acestor evenimente, "PacMan" nu a stat prea mult pe ganduri si si-a gasit un alt adversar. Sau cel putin promoterii sai au facut asta. El urmeaza sa il intalneasca pe Timothy Bradley, un alt sportiv de valoare in varsta de 28 de ani.

Michael Koncs, sfatuitorul lui Pacquiao in aceste probleme a vorbit despre aceasta lupta intr-u interviu recent pentru ESPN.

"Din punctul nostru de vedere, aceasta lupta e ca si rezolvata. Am vorbit cu Bob Arnum si Manny, si ne-am hotarat. Nu cred ca vor fi probleme din partea lui Bradley. Am acceptat oferta celor de la Top Rank, iar Manny si-a dat acordul pentru toate astea."

Bradley e neinvins in cariera sa profesionista, 28-0, chiar daca doar 12 din aceste victorii au fost reusite prin KO. Cei doi se vor intalni pe 9 iunie la MGM Grand in Las Vegas, Nevada.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA