Natiunea MMA

Manny Pacquiao revine! Se bate, in noiembrie, cu Jessie Vargas
11/08/2016 Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a anuntat ca va lupta cu americanul Jessie Vargas, pe 5 noiembrie, desi isi anuntase anterior retragerea din activitate. Vargas i-a fost preferat campionului mondial de juniori, Terence Crawford. Manny Pacquiao a recunoscut ca motivul principal al revenirii sale este legat de statutul financiar.
 
 "Boxul este pasiunea mea. Mi-a lipsit ce faceam la sala, antrenamentele si meciurile din ring", a afirmat Pac-Man. "Boxul este principala mea sursa de venit si, chiar daca ocup acum si o functie publica, vreau sa-mi ajut familia", a mentionat Manny Pacquiao.

 El a fost ales senator de Filipine in luna mai si a precizat ca va efectua cantonamentul de pregatire in tara sa natala pentru a se ocupa si de atributiile din legislativul filipinez.

 Manny Pacquiao a castigat titluri mondiale la opt categorii de greutate si a reusit 38 de knockout-uri in cele 58 de victorii, suferind 6 infrangeri si terminand la egalitate doua partide. Pe 9 aprilie 2016, el si-a anuntat incheierea carierei, dupa o victorie impotriva lui Timothy Bradley Jr. Cu un an inainte, insa, Pac-Man a fost invins la puncte, in Meciul Secolului, de americanul Floyd Mayweather, intr-o partida care a avut cea mai mare bursa din istoria boxului: 300 de milioane de dolari.

 De partea cealalta, Jessie Vargas este campionul mondial WBO la categoria semimijlocie. Vargas (27 de ani) detine un palmares de 27 de victorii, 10 prin KO, avand o singura infrangere la pasiv, tocmai in fata lui Bradley Jr. Vargas a reusit sa castige centura WBO dupa ce l-a facut KO pe Sadam Ali.
 Acum, Vargas a declarat ca este o mare onoare sa il infrunte pe Pac-Man.
 "Inca din copilarie am sperat ca va veni vremea sa lupt impotriva lui Manny", a spus Vargas. "Sunt campionul categoriei si nu voi lasa pe nimeni sa-mi ia centura, a conchis, increzator in fortele proprii", Jessie Vargas.

 Lupta dintre Manny Pacquiao si Jessie Vargas va avea loc in data de 5 noiembrie, la Centrul Thomas&Mack din Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii, si va fi transmisa, in direct, de HBO in format pay-per-view.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA