Natiunea MMA

Manny Pacquiao cumpara o parte din actiunile promotiei asiatice de MMA ONE FC
05/08/2014Indiscutabil unul dintre cei mai valorosi boxeri din toate timpurile, filipinezul Manny Pacquiao isi extinde portofoliul.

La 35 de ani, sportivul filipinez e la apusul carierei din boxul profesionist, dar asta nu il impiedica sa ramana mai departe in lumea sporturilor de lupta, chiar si dupa ce va atarna in cui pentru totdeauna manusile de box.

Victor Cui, CEO-ul ONE FC a facut public aseara, pe contul sau de Twitter, anuntul ca Manny a achizitionat o mica parte din actiunile organizatiei sale care devine incet incet un nume de marca pe piata asiatica de MMA. Nu au fost facute publice detaliile acestei achizitii.

"Sunt foarte entuziasmat" a spus Victor. "Si sunt mai multe motive sa fiu asa. Desigur, Manny e un idol al sporturilor de lupta din intreaga lume, si sa il avem in randul nostru ca actionar si promotor al ONE FC e un lucru imens pentru sportul nostru in intreaga regiune dar si in lume."

ONE FC are programata urmatoarea gala pe 29 august in Dubai, Emiratele Arabe Unite. Pacquiao urmeaza sa isi apere titlul WBO pe 22 noiembrie impotriva marocanului Chris Algieri in Macao, China.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA