Natiunea MMA

Manny Gamburyan se retrage din lupta cu Diego Nunes, programata la UFC 135
16/08/2011

Fostul pretendent la titlul categoriei pana a WEC, si finalist al The Ultimate Fighter 5, Manny Gaburian a fost fortat sa se retraga de pe fight-cardul galei UFC 135, unde urma sa il intalneasca pe Diego Nunes, din cauza unei accidentari. Ar fi fost a doua sa lupta de la revenirea in Octogon.

Manny a explicat pe contul sau de Twitter motivele acestei retrageri.

"Am iesit din UFC 135 pentru ca mi-am accidentat umarul iar MRI-ul nu arata bine, si vreau sa le spun prietenilor si fanilor ca imi pare rau, si ca am sa revin."

Inca nu a aparut o reactie oficiala a UFC la aceasta accidentare, si nu a fost desemnat inca un inlocuitor pentru Manny.

In ultimele sale aparitii in cusca, Manny a fost facut KO de catre Jose Aldo, in gala WEC 51, iar apoi a pierdut prin decizia majoritara a arbitrilor in fata lui Tyson Griffin la UFC on Versus 4 din luna iunie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA