Natiunea MMA

Managerul lui Fedor dezminte zvonurile despre negocierile cu UFC
28/10/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Managerul lui Fedor Emelianenko, Vadim Finkelstein a negat din nou ca intre tabara lor si promotia americana UFC ar exista negocieri cu privire la o posibila aparitie a superstarului rus in Octogon.

"E o prostie. Nu exista astfel de negocieri. Acum suntem in discutii cu Showtime pentru o extensie a contractului. Dar UFC nu ofera astfel de oportunitati, si incearca sa isi impuna statutul de monopol. Ei cred ca toata lumea ar trebui sa lupte pentru UFC."

"Am vrea sa luptam cu Lesnar, Velasquez si restul luptatorilor lor, dar de ce ar trebui sa renuntam la toate doleantele noastre, la toti anii pe care Fedor i-a petrecut in pregatire, pentru ca ei sa profite singuri de pe urma acestei situatii? Fedor nu a crescut in UFC, corect? Atunci de ce sa mearga in UFC?"

"Fedor e pregatit de lupta. Are 34 de ani, se simte foarte bine si e gata de munca. E gata sa semneze un contract de patru sau de sase lupte, si sa se tina de treaba foarte bine. Dar trebuie sa ne aparam interesele."

Finkelstein a mai spus ca e putin probabil sa il vedem pe Fedor in Ajunul Anului Nou, in gala Dynamite!!2010 pentru ca organizatorii, Fighting and Entertainment Group, "au dificultati in a gasi un oponent serios pentru el. Ca urmare, negocierile nu au mers mai departe, pentru ca ei nu au o propunere concreta."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA