Natiunea MMA

Managerul lui Alistair Overeem raspunde public la acuzatiile lui Fedor
30/09/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Managerul lui Alistair Overeem, care conduce in acelasi timp si reteaua Golden Glory, l-a acuzat din nou pe luptatorul rus si managementul sau de la M-1 Global ca evita o lupta cu campionul categoriei grele a Strikeforce.

Intr-un interviu publicat recent pe site-ul personal al lui Fedor, si preluat de M-1 Global pe site-ul propriu, Fedor a declarat ca "Alistair Overeem continua sa gaseasca scuze sa nu lupte cu mine" si ca "Strikeforce se chinuie sa imi gaseasca un oponent serios."

Boon a raspuns azi pe site-ul sau de Facebook.

"De 15 luni ne straduim sa luptam cu Fedor, dar Fedor l-a preferat pe Rogers, iar dupa ce Alistair l-a distrus pe Rogers, Fedor lupta cu Werdum. Alistair il provoaca pe castigator, care a fost Werdum. Fedor vrea doar revansa...cu Werdum, si nu cu Alistair" a scris el.

"Werdum e accidentat, noi vrem in continuare sa luptam cu Fedor, dar el refuza. Apoi, cand ne decidem sa participam in K-1 si anuntam acest lucru in mod oficial, M-1/Fedor vor sa lupte cu Overeem la doua zile dupa ce Alistair si Golden Glory anunta in mod oficial ca vor participa la K-1 World Grand Prix 2010 Final 16,ce gluma din partea M-1/Fedor".

Fedor este acum in negocieri contractuale cu Strikeforce, deoarece are o singura lupta ramasa din intelegerea initiala. Conform unui mesaj pe Twitter al M-1 Global, negocierile decurg bine si exista posibilitatea semnarii unui nou contract pentru pana la cinci lupte, cu conditia ca daca Fedor decide sa se retraga sa nu mai aiba obligatia sa duca la indeplinire acest contract.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA