Natiunea MMA

Managementul lui Fedor vrea teste anti-drog foarte stricte pentru Grand Prixul Strikeforce
20/01/2011

Floyd Mayweather a ajuns pe prima pagina a agentiilor de presa in 2010 cand a insistat ca toti oponentii sai sa treaca printr-un proces anti-drog de calibrul celor de la Olimpiada. Shane Mosley a fost de acord cu asta. Manny Paquiao inca nu.

Managementul lui Fedor Emelianenko de la M-1 Global nu a folosit niciodata sintagma "teste olimpice anti-drog", dar a trimis un mesaj similar intr-o conferinta de presa tinuta astazi in Moscova.

"Doi dintre cei opt luptator din Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce au picat teste anti-drog in trecut. Desigur, ma refer la Josh Barnett si Antonio Silva" a declarat Vadim Finklestein, directorul M-1.

"Vrem o competitie corecta pentru toata lumea, de aceea am sa cer comisiei sa faca un test anti-drog foarte strict. Fedor nu foloseste nici o substanta pentru a isi creste performanta, si suntem pregatiti pentru orice test. Asa ca, daca comisia decide sa ne urmeze sugestia, vom fi pregatiti."

Fedor se refera adesea la Josh Barnett, dar e clar ca exista inca resentimente pentru ultimul test anti-drog picat de Josh, care a dus la anularea luptei dintre cei doi si la prabusirea Affliction Entertainment.

"Nu ne-am ascuns niciodata de o anume lupta, dar vrem ca adversarul sa fie un sportiv profesionist, nu un chimist. Dopingul din ziua de azi poate creste semnificativ viteza si rezistenta. Vrem doar ca participantii la Grand Prix sa joace conform regulilor jocului" a mai spus Finkelstein

"Organizatia nostra a platit un pret mare dupa anularea luptei dintre Fedor si Barnett. Am facut mult promo pentru aceasta lupta, care in cele din urma nu a mai avut loc. Din aceasta cauza, ca promoter si manager, nu vreau ca acest lucru sa se mai intample."

Josh Barnett este de cealalta parte a Grand Prixului Strikeforce, iar singura modalitate in care cei doi ar putea sa se intalneasca este daca ambii ajung in finala, programata undeva pe sfarsitul lui 2011. Cu toate acestea, participarea lui Josh Barnett la turneu nu este inca garantata. El a facut apel la decizia Comisiei Atletice a Statului California pentru a isi putea primi liceenta de lupta, dar procesul dureaza deja de luni bune. Josh a spus chiar ca planuieste sa nu se prezinte la urmatoarea audiere, dar Comisia a decis sa dea un verdict chiar in lipsa lui.

In timpul conferintei de presa, managementul M-1 a vorbit si depre noul contract pentru trei lupte al lui Fedor, care este mai degraba o intelegere tri-partita intre M-1, Strikeforce si Showtime. La ultimul contract era doar Strikeforce si M-1. Finklestein spera sa poata anunta o intelegere cu Showtime pentru transmisia la TV a patru sau cinci gala M-1 in viitorul apropiat.

Steve Cofield - www.yahoo.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA