Natiunea MMA

Mamed Khalidov vs Yuki Sasaki, inca o lupta de MMA in gala Sengoku: "Soul of Fight"
16/12/2010

Inca o lupta de MMA a fost adaugata de World Victory Road la festivalul de arte martiale Sengoku: "Soul of Fight". Challengerul la titlul categoriei mijlocii a Seongoku, Mamed Khalidov (20-4-2) va lupta cu veteranul Pancrase si UFC, Yuki Sasaki (22-18-1).

"Soul of Fight" are loc pe 30 decembrie la Ariake Coliseum in Tokyo.

Dupa o serie de 17 victorii fara infrangere la el acasa in Polonia, Khalidov a aparut brusc pe scena internationala in 2009 cand l-a facut KO in chiar prima runda pe Jorge Santiago, pe atunci campionul categoriei, intr-o lupta care nu a contat pentru centura de campion. Santiago si-a luat revansa intr-o confruntare la inceputul acestui an si a castigat decizia unanima la SRC 12.

De atunci, Khalidov a revenit in Polonia unde si-a aparat titlul detinut in KSW, intr-o lupta in care arbitrii au declarat egalitate intre el si japonezul Ryuta Sakurai.

Oponentul sau, Sasaki, vine dupa o serie de patru infrangeri consecutive, avand la activ si un palmares negativ de sapte infrangeri in ultimele zece lupte. In ultima sa prezenta pe scena internationala, a pierdut in fata lui Paulo Filho la Bitetti Combat 8 pe 4 decembrie.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA