Natiunea MMA

Maiquel Falcao castiga Turneul Categoriei Mijlocii din Sezonul 6 al Bellator FC
21/05/2012

Turneul Categoriei Mijlocii din Sezonul 6 al Bellator Fighting Championship a ajuns la puctul final vineri seara, cand Maiquel falcao a obtinut decizia la puncte in fata lui Andreas Spang si a obtinut ul bilet pentru Bellator Middleweight World Championship. In aceeasi gala, Karl Amoussou s-a apropiat cu inca un pas de oportunitatea de a castiga acelasi Turneu la categoria Semi-mijlocie, in urma unei reusite frumoase in fata lui David Rickels.

Maiquel a plecat acasa cu un cec de 100.000$ si dreptul de a lupta pentru centura detinuta acum de Alexander Shemlenko.

"Am adus cea mai buna echipa din lume" a spus Falcao, foarte satisfacut de rezultat. "Am cel mai bun antrenor de grappling din lume. Nu exista nici o sansa sa nu imi imbunatatesc tehnica de la sol."

"Cred ca lupta a fost foarte stransa" a declarat si Amoussou dupa gala. "Rickels a castigat respectul meu in aceasta seara."

Jessica Aguilar si Mark Holata au obtinut si ei victorii foarte frumoase in gala Bellator 69, transmisa live de catre canalul de televiziune MTV2 de la L'Auberge Casino resort in Lake Charles, Louisiana.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA