Natiunea MMA

Maia si Masvidal, ciocnire in Texas
01/03/2017

 

  Demian Maia si Jorge Masvidal vor lupta, dar nu la Nashville asa cum se anuntase initial. Cei doi “semimijlocii” se vor confrunta pe 13 mai, la Dallas, in cadrul galei UFC 211. Anterior, ei fusesera programati sa-i inlocuiasca pe Cub Swanson si Artem Lobov in capul de afis al galei UFC 108 din 22 aprilie.
  Demian Maia este unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si valorosi luptatori ai categoriei sale. Avand la activ 24 de victorii in cele 30 de meciuri disputate, brazilianul de 39 de ani este imbatabil din februarie 2014. De atunci incoace, Demian Maia a reusit un sir de sase succese la rand, invingand adversari de calibru precum Aleksandr Yakovlev, Ryan LaFlare, Neil Magny, Gunnar Nelson, Matt Brown sau Carlos Condit.
  La randul sau, Jorge Masvidal vine dupa trei victorii la rand, obtinute in fata lui Ross Pearson, Jake Ellenberger si Donald Cerrone. Fost challenger al titlului suprem in Strikeforce, americanul de 32 de ani are un palmares impresionant in MMA: 32 de victorii si 11 meciuri pierdute in cei 14 ani de cariera.
  UFC 2011 va avea loc la American Airlines Center din Dallas. Evenimentul principal al galei il constituie duelul de la categoria grea dintre Stipe Miocic si Junior dos Santos.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA