Natiunea MMA

Mai sta o tura
22/03/2017  “Semimijlociul” Viscardi Andrade a fost suspendat din toate competitiile organizate de UFC pe o perioada de doi ani dupa ce a fost depistat pozitiv cu stanozol si derivati de-ai acestuia in urma unui control efectuat in 7 martie 2016.
  Anterior, Andrade picase un alt test antidoping la o zi dupa ce s-a impus, prin decizie unanima, in fata lui Richard Walsh, in cadrul UFC Fight Night 85 de la Brisbane (Australia). Suspendarea respectiva  a intrat in vigoare la 20 martie anul trecut si, din cauza unei intarzieri a rezultatelor analizelor efectuate de laboratorul din Rio de Janeiro (acreditat USADA), decizia din cusca a ramas in favoarea lui Andrade.
  Totusi, tinand cont de circumstantele actuale, conducerea UFC a hotarat sa intoarca rezultatul meciului cu Walsh, iar Viscardi Andrade va fi amendat destul de drastic pentru incalcarea regulamentului de dopaj.
  Sportivul de la Ryan Gracie Team va ramane doar cu 18 victorii la activ in promotiile MMA, dintre care 2 repurtate in Ultimate Fighting Championship.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA