Natiunea MMA

Maestrul de BJJ Bruno Inacio Nunes si-a pierdut viata in timpul unui jaf in Rio de Janeiro
23/06/2015E o zi trista pentru jiu jitsu-ul brazilian. Unul dintre cei mai apreciati tineri maestri ai acestui stil, centura neagra si principalul instructor al Ipanema Fight Club a fost ucis in Rio de Janeiro. Conform informatiilor oficial date publicitatii de politia locala, acesta a incercat sa opreasca un jaf armat dintr-un autobuz, dar a fost impuscat in cap si a decedat la scurt timp.

Intervievat de Tatame.com, fratele acestuia Leonardo a dat mai multe detalii despre incident.

"Autobuzul nu era prea aglomerat, dar un barbat a inceput sa ceara bani si lucruri de valoare tuturor pasagerilor. Cand s-a apropiat de Bruno, fratele meu a crezut ca ii poate aplica un rear naked choke. A incercat sa il dezarmeze, dar a fost impuscat in cap, in zona sprancenei stangi."

Nunes a mai fost talharit de doua ori in trecut. In urma lui raman trei copii, iar comunitatea din care facea parte ii resimte deja lipsa.

"Am fost foarte surprinsi" a declarat Marcos Nigri dana, unul dintre proprietarii Ipanema Fight. "Suntem toti socati de toata aceasta violenta. Avea elevi tineri si batrani. Ii ducea la turnee, si reusea mereu sa vina cu ceva nou la antrenamente. A fost un maestru, un profesor si o persoana extraordinara."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA