Natiunea MMA

MacDonald se retrage de la UFC 158 din cauza uneri accidentari; Condit lupta cu Hendricks
19/02/2013

Mult asteptata lupta intre Rory MacDonald vs. Carlos Condit nu va mai avea loc.

Conform multor surse, MacDonald s-a ranit in timpul antrenamentelor la gat si la spate, fapt care l-a fortat pe tanarul canadian sa se retraga din lupta impotriva lui Condit la UFC 158.

In consecinta, conform altor surse, Condit il va infrunta acum pe Johny Hendricks (14 - 1) in cadrul UFC 158. Hendricks ar fi trebuit sa se lupte cu Jake Ellenberger in acelasi card. Inca nu a fost gasit un adversar pentru Ellenberger.

“Din pacate saptamana trecuta in timpul antrenamentelor, Rory s-a accidentat la gat si la spate”, a declarat managerul lui MacDonald Lex McMahon catre MMAFighting.com. “Rory are dureri foarte mari, si gatul sau are o mobilitate redusa”. El a fost la medic, si acesta i-a recomandat o pauza de 3-4 saptamani pentru a se recupera.

“Rory e foarte suparat ca nu il va putea infrunta pe Carlos Condit in cadrul UFC 158, dar e nerabdator sa revina in topul competitiei UFC cat mai repede posibil”.

Ultima victorie a lui MacDonald (14 - 1) a fost asupra lui B.J. Penn, castigand la decizie in cadrul UFC on FOX 5 din Decembrie. A avut 4 victorii consecutive de la prima sa infrangere din MMA in fata lui Condit in Iunie 2010 din cadrul UFC 115.

Condit (28 - 6) a pierdut titlul la categoria semimijlocie in fata lui Georges St-Pierre in cadrul UFC 154 din Noiembrie. Aceasta infrangere l-a impiedicat sa obtina cinci victorii consecutive.

UFC 158, avand cap de afis lupta dintre Georges St-Pierre si Nick Diaz, va avea loc pe 16 Martie la Bell Centre din Montreal.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA