Natiunea MMA

MMA-ul se intalneste cu fotbalul: Cain Velasquez si Cristiano Ronaldo
25/07/2011

Portughezul Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume, votat in aceasta postura inca din 2007 cand a castigat Gheata de Aur. Ceea ce nu multa lume stie e faptul ca Ronaldo este si unul dintre cei mai infocati suporteri ai MMA-ului si Jiu-Jitsului din randul sportivilor de performanta. La mai multe luni de cand a invatat cateva miscari specifice de la Royce Gracie in California, el a ajuns fata in fata cu cel mai bun greu din lume la ora actuala, campionul UFC Cain Velasquez in campusul universitatii UCLA din Los Angeles.

Cei doi au facut schimb de cadouri specifice: un tricou de la Real Madrid al superstarului portughez, si o pereche de manusi UFC ale campionului mexicano-american.

Cain Velasquez este inca neinvins in UFC si in MMA, si urmeaza sa dea piept cu Junior dos Santos in a doua jumatate a acestui an, intr-o confruntare contand pentru titlul diviziei grele a celei mai mari organizatii de arte martiale mixte din lume.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA