Natiunea MMA

MMA-ul revine la Cluj Napoca, pe 7 noiembrie in gala UFT 2014
24/10/2014Comunicat de Presa

GALA UFT 2014

ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT

CLUJ-NAPOCA SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN

7 NOIEMBRIE 2014

Cel mai incendiar show de arte martiale in cusca vine in data de 7 noiembrie 2014 la Cluj-Napoca. Gala UFT 2014 va aduce in cusca de MMA cei mai buni luptatori de Kickbox, Karate si MMA Arte Martiale Mixte din Romania. Vor lupta sportivi din Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Arad, Bistrita, Pitesti, Constanta, Nasaud, Targoviste, Deva, Gaiesti, etc.

In deschiderea evenimentului vor avea loc primele meciuri de Karate, Kumite Rotativ pe Echipe, avandu-i ca protagonisti pe cei mai buni Karateka din tara, Campioni Mondiali, Europeni si Internationali.

Dupa aceasta vor urma meciurile de Kickbox unde vor lupta cei mai in voga kickboxeri de la cele mai importante cluburi de profil din tara. In final vom incheia cu mult asteptatele meciuri de MMA Arte Martiale Mixte unde se vor putea viziuna cei mai completi luptatori de arte martiale. Acesti vor lupta in picioare, la sol, vor incerca sa-si finalizeze adversarii prin procedee de Brazilian Jiu-jitsu sau sa obtina KO-ul prin loviturile de brate sau picioare. Vor fi folosite proiectari si procedee de ducere la sol din Judo si Wrestling.

Gala UFT 2014 este cea mai spectaculoasa Promotie de Arte Martiale unde veti putea vedea cei mai buni sportivi din cele mai dure arte martiale MMA si Kickbox - dar si finetea, eleganta si precizia campionilor de Karate! Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Biletele se gasesc la Standul de bilete de la Iulius Mall, Standul de Bilete de la Casa de Cultura a Studentilor (Standul James Blunt), Standul de la CORA precum si in locatiile partenere Fabrica de Poker Monaco si salile MONACO CLUB.

Pretul biletelor este de 20 de lei in presale, 25 lei in ziua evenimentului si 100 lei la Mesele VIP (locuri limitate).

In cel mai scurt timp va vom oferi fightcardul complet pe care il veti putea vedea pe www.facebook.com/uft.ro sau pe pagina oficiale a promotiei: www.uft.ro .Pentru mai multe informatii ne puteti gasi la contact@uft.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA