Natiunea MMA

MMA World Series of Fighting se lanseaza sub conducerea lui Ray Sefo
07/09/2012

A aparut un nou jucator pe scena mare a artelor martiale mixte din lume. MMA World Series of Fighting s-a lansat in mod oficial ca organizatie de promovare a galelor specifice acestui sport.

In mod oarecum surprinzator, ei pornesc inca de la inceput cu transmisiunea pe TV a evenimentelor pe care le organizeaza, in urma unei intelegeri cu NBC Sports. Iar presedintele acestei noi organizatii nu este nimeni altul decat "Sugar" Ray Sefo, legendarul luptator de kickbox si mai nou de MMA.

"E o intelegere de un an de zile cu NBC si incercam sa punem in scena undeva intre 8 si 10 showuri in aceasta perioada" a anuntata Sefo in conferinta de presa sustinuta aseara la Planet Hollywood din Las Vegas, actuala casa a MMA World Series of Fighting.

Promotia va organiza prima gala in 3 noiembrie, intr-o seara in care ii va avea drept capete de afis pe sportivi renumiti ca Gregor Gracie, Gesias "JZ" Cavalncate, Miguel Torres, Bobby Lashley si altii.

Cu luptele avand loc intr-un decagon (o cusca cu 10 laturi), Sefo a declarat ca organizatia sa e legata in primul rand de luptatorii si de fanii ei.

"Obiectivul nostru este sa avem grija de luptatori si de fani. Obiectivul nostru e sa fim cinstiti si corecti cu toti atletii nostrii."

 Initial, MMA WSF dorea sa se bazeze pe sistemul turneelor la diversele categorii de greutate, dar deocamdata aceste planuri au fost puse la naftalina.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA