Natiunea MMA

MMA Transilvania a facut spectacol la Cupa Trofeul Tamashi Timisoara la MMA, Kickbox, Karate si Grap
23/02/2017  In data de 18.02.2017 s-a desfășurat la Timișoara (Sala de sport Mosnita Noua) Trofeul Tamashi la MMA, Kickbox, Karate și Grappling. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Tamashi Timișoara prin președintele Alin Dubles. La competiție au participat peste 250 de sportivi de toate vârstele pe diferitele stiluri de arte marțiale.
  MMA Transilvania Cluj-Napoca s-a deplasat cu un lot de 11 sportivi și 3 instructori prin Haidu Sebastian, Flavius Poruțiu și Prian George.
  Clubul clujean a reușit și de această dată să facă spectacol pe tatami și in ring obținând următoarele rezultate:
  Stoleri Alexandru a obținut medalia de aur la MMA amatori la -80kg, George Prian a obținut Locul I la Grappling -75 kg, Denis Hanzi a pierdut 2 meciuri la Grappling – 65kg obținând două Locuri II, Stoleri Alexandru a fost invins la Grappling la categoria OPEN, obținând medalia de argint.
  La Kickbox au obtinut medalia de aur Aluaș George la -55 kg, Ghiță Strugari la -60 kg, Vlășan Andrei la categoria -65 kg, Samer Hassoun la -70 kg și Pop Horațiu la -90 kg.
Cenan Radu a făcut egal la kicbox la categoria +95 kg iar Mureșan Alin a pierdut prin abandon la categoria -65 kg, amândoi obținând medalia de argint.
  Astfel CS MMA Transilvania a reusit un total de 7 medali de Aur și 5 medali de argint.
  Deplasarea lotului la această competiție a fost posibilă datorită sponsorilor CISELA TRANSCOM și World Express Spedițion care au achitat toate cheltuielile de drum precum si datorită SC CORAL IMPEX SRL care este sponsorul OFICIAL al clubului și care susține toate activitățile CS MMA Transilvania pe toată durata anului 2017. Clubul mulțumește și Pizzeriei La Șes, HC Kinetic și SpotOptiK pentru sprijinul oferit clubului.

                                                                                                   Comunicat de presamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA