Natiunea MMA

MASATO este noul Producator Executiv al evenimentelor K-1 Global
16/05/2012

Masato, probabil cel mai cunoscut nume din istoria kickboxului profesionist japonez, a devenit noul producator executiv al galelor organizate sub bannerul K-1 Global. Desi experienta sa este mai degraba limitata in acest domeniu, numele lui va face cu siguranta ceva valuri in comunitatea artelor martiale de ring din lume, si va da in mod cert o anumita doza seriozitate si incredere noilor proprietari ai brandului in ochii intregii lumi, iar "star powerul" pe care il aduce cu sine este un plus foarte bine venit pentru aceasta tanara organizatie.

Planurile sale de viitor sunt ambitioase, si sunt sigur ca multa lume il va urmari indeaproape in noua sa pozitie. Uni cu speranta ca va esua, altii cu dorinta de a il vedea readucand gloria de alta data a K-1.

Mai jos puteti vedea primul comunicat de presa pe care l-a publicat el din aceasta noua pozitie.

"Eu sunt MASATO, noul Producator Executiv al K-1.

Cu se stie deja, K-1 Global Holdings a achizitionat drepturile de a opera si prezenta K-1 din februarie acest an. Cea mai importanta arta martiala de stand-up, care putea sa fi fost pierduta pentru totdeauna, va renaste o data cu K-1 Rising 2012 World Max Final 16 duminica, 27 mai, in Madrid, Spania."

Cu obiectivul determinat de a reinnoi si duce mai departe numele K-1 sub un nou management, am acceptat postul de Producator Executiv.

Am luptat prima data in K-1 in anul 2000. Toti anii tineretii mele i-am dedicat acestui sport, si am devenit dublu campion al K-1 World MAX. Iar acum, copii care au privit, admirat si aspirat sa fie in locul meu la televizor, sunt luptatorii de K-1 din ziua de azi. Singurul lucru regretabil este ca, spre deosebire de timpul meu, nu mai exista gloria si onoarea atasata de numele K-1 pentru cei care aspira sa fie in varful lumii.

Acum, odata cu aceasta oportunitate, am simtit cu tarie ca e datoria mea sa pun umarul la relansarea K-1ului in care am crescut eu, sa ofer genul de expunere la care luptatorii nostri spera, sa ii lasam pe luptatorii la care tanara noastra audienta aspira sa isi arate talentul, si sa isi transmita energia catre toti fanii din lume.

Am de gand sa fac absolut tot ce imi sta in putinta ca Producator Executiv si sa imi fac datoria intr-un mod responsabil in planificarea sistemului de matchmaking, a luptelor si galelor.

Si catre sportivii nostrii, va vom oferi cea mai buna scena de onoare si glorie. Sper ca va veti ridica la nivelul asteptarilor, si veti oferi o lupta care sa ii inspire si sa ii motiveze si sa ii bucure pe fanii nostri.

K-1 va renaste. Am sa ma straduiesc sa ofer genul de evenimente electrifiante care ii vor satisface pe fanii nostri, ce asteapta de multa vreme aceasta relansare. Sper sa am parte de sprijinul vostru in aceasta misiune a mea."

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA