Natiunea MMA

M-1 Global vrea sa organizeze urmatoarea lupta a lui Fedor Emelianenko in Monaco
26/01/2012

Urmatoarea lupta a lui Fedor Emelianenko ar putea fi intr-un loc insorit.

Directorul de Operatii al M-1 Global, Evgeni Kogan a declarat recent ca Monaco, binecunoscutul Stat de pe coasta Mediteranei. El a mai spus ca momentul in care acest eveniment ar trebui sa se produca este undeva in luna iulie.

Desi Bobby Lashley (7-1) a fost adus in discutie ca posibil oponent, promotia rusa "inclina spre un luptator european" care sa urce in cusca impotriva lui Fedor.

"Dar toate astea sunt in lucrul la acest moment, si nimic nu e sigur" a punctat Kogan.

Infrangeri consecutive in fata lui Fabricio Werdum, Antonio Silva si Dan Henderson au dus pe o panta descendenta una dintre cele mai impresionate si admirate cariere din istoria MMA-ului. Inainte de acestea, Fedor era pactic neinvins in aproape 10 ani de activitate, in care a domnit cu autoritate asupra categoriei grele din PRIDE, pana la dizolvarea acesteia in 2007.

Ramaneti alaturi de noi pentru a afla ultimele detalii legate de viitoarea aparitie in lupta a "Ultimului Imparat".

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA