Natiunea MMA

M-1 Global si Fedor Emelianenko: "Il vrem pe Alistair Overeem"
26/08/2010

James Kimball - www.mmamania.com

Fedor: "Aceasta ar fi o lupta foarte importanta pentru mine, si ceva ce imi doresc eu personal. Au existat discutii despre organizarea acestei lupte in trecut iar acum e momentul sa o realizam."

Evgeni Kogan: "Ca o companie de MMA dedicata promovarii si evolutiei acestui sport, ca si organizarii de lupte pe care fanii merita sa le vada, vrem sa organizam aceasta lupta in 2010."

Nu poate fi mai clar decat atat. Dupa ani de speculatii ca Fedor si M-1 nu vreau sa aiba nimic de-a face cu actualul campion al categoriei grele a Strikeforce, Alistair Overeem, se pare ca echipa "Ultimului imparat" e pregatita sa aduca la viata aceasta mega-lupta. Intr-o declaratie de presa comuna, atat luptatorul rus cat si compania sa de management au trimis mingea in curtea lui Alistair Overeem.

Nu am de gand sa intreb daca cineva sa opune unei astfel de lupte, pentru ca si daca luam in considerare recenta infrangere a lui Fedor, aceasta ar fi una dintre luptele de vis la care fanii viseaza de ceva vreme. Ramen de vazut daca oamenii de la Strikeforce, sau oricare alta promotie in care aceasta lupta se va desfasura, si cei de la M-1 Global se pot intelege cu oamenii lui "Ubereem".
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA