Natiunea MMA

M-1 Global semneaza un contract pentru 6 lupte cu veteranul UFC, Vinny Magalhaes
25/01/2011

Veteranul categoriei semi-grele a UFC, Vinny "Pezao" Magalhaes a semnat un contract pentru sase lupte, pe durata a doi ani de zile cu M-1 Global. Promotia rusa a anuntat acest lucru intr-un comunicat de presa de ieri, adaugand ca primul oponent al brazilianului va fi anuntat curand.

Magalhaes, 26 de ani, si-a facut debutul pentru M-1 Global in decembrie, cand a trecut de Alihan Magomedov printr-un armbar triunghi in a doua runda a confruntarii. Tot in aceeasi perioda, el a tinut un seminar de pregatire in St. Petersburg si a facut o puternica impresie in fata oficialilor rusi.

"M-am pregatiti in Japonia, Brazilia, Statele Unite si acum Rusia" a spus Magalhaes. "Ce pot sa spun ca luptatorii rusi sunt printre cei mai buni sportivi langa care am fost. E clar ca nu au aceleasi resurse ca noi in Statele Unite, dar asta nu schimba cat de puternici pot sa fie. Uni dintre ei se antreneaza efectiv opt ore pe zi."

Centura neagra sub Royler Gracie si Vinicius Aieta, Magalhaes are o experienta indelungata in grappling, inclusiv medalii de bronz la categoria 99kg si Open a Abu Dhabi Combat CLub Submission Wrestling WOrld Championship 2009. El a participat si in sezonul 8 al The Ultimate Fighter, reusind doua victorii prin submisiei inainte de a fi facut KO de catre Ryan Bader in finala din decembrie 2008.

Dupa ce a pierdut la puncte in fata lui Eliot Marshall in aprilie 2009, Magalhaes a fost concediat de UFC. De atunci si pana astazi el a reusit un palmares de 3-1.

www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA