Natiunea MMA

M-1 Global a anuntat adversarul lui Fedor pentru gala din 21 iunie, in St Petersburg
20/04/2012

M-1 Global, prin intermediul directorului sau Evgeni Kogan, a anuntat oficial numele adversarului "Ultimului Imparat" pentru gala din 21 iunie.

Acest nume insa nu e nici pe departe pe placul fanilor din intrega lume. Dupa ce aparusera discutii legate de o posibila confruntare intre Fedor si Rolles Gracie, in cele din urma M-1 a semnat un contract cu...Pedro "The Rock" Rizzo.

Pedro a fost considerat la un moment dat unul dintre cei mai buni grei din lume, in perioada in care lupta pentru UFC. Din pacate asta a fost acum mai bine de 4 ani, iar intre timp el a iesit aproape total din forma si nu cred ca va prezenta nici cea mai mica problema pentru fostul numar 1 mondial.

Intalnirea dintre cei doi va fi probabil Main Eventul galei pe care M-1 o va pune in scena la Palatul de Gheata din St Petersburg.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA