Natiunea MMA

M-1 Global: Fedor vrea sa lupte cu Henderson in aceasta vara
27/04/2011

Se pare ca mult zvonita lupta dintre fostul super-star al PRIDE , Fedor Emelianenko, si actualul campion al categoriei semi-grele a Strikeforce, Dan Henderson , incepe sa prinda contur pentru o gala inca neanuntata din luna iulie.

Desi astfel de zvonuri au circulat abundent in ultimele saptamani, managementul lui Fedor de la M-1 Global a confirmat pentru Sherdog ca luptatorul rus a acceptat sa dea piept cu Hendo in aceasta vara. Chiar daca se discutase initial de o categorie intermediara de lupta, se pare acum ca ea va avea loc la divizia in care "Ultimul Imparat" a concurat intraga lui cariera.

"Fedor si M-1 au acceptat anterior sa lupte cu Dan Henderson la categoria grea" a declarat Evgeni Kogan, directorul de operatii al organizatiei ruse.

Una dintre cele mai des ridicate probleme legata de aceasta confruntare a fost cea referitoare la modalitatea de transmitere la televiziune, fie sub forma unei emisiuni pay-per-view, fie la canalul gratuit Showtime Sports.

Conform lui Kogan, M-1 e de acord cu oricare forma de promovare.

"Nu au fost obiectii din partea M-1 in oricare dintre aceste situatii. Am acceptat ca aceasta lupta sa aiba loc undeva la mijlocul verii, si am fost la fel de clari in a spune ca suntem de acord ca ea sa fie transmisa fie prin pay-per-view, fie prin Showtime."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA